Palvelut

(Hinnat sisältävät ALV 24 %)


KASVOILLE


KASVOHOITO

Peruskasvohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Sis. ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion, sekä tarvittaessa mekaanisen tai ultraääni-ihonpuhdistuksen.

Hoitoaika 1 h , hinta 79 euroa


TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Täydellinen kasvohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Sis. ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion, sekä tarvittaessa mekaanisen tai ultraääni-ihonpuhdistuksen. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla ja päättyy käsien hierontaan.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 89 euroa


ERIKOISKASVOHOIDOT:


Erikoiskasvohoidot on suunniteltu kaikkein vaativimmallekin iholle. Heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulokset ovat todella vakuuttavia.


ESSENTIAL CARE

Kokonaisvaltainen kasvohoito, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Massada Essential Care -kasvohoito, välittömästi ihoa kaunistava ja syväkosteuttava tehohoito! Kasvohoidossa mieltä rentouttavat eteeriset öljyt yhdistyvät luonnon parhaisiin raaka-aineisiin kirkastaen ihoa ja palauttaen ihon hehkun.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 94 euroa


MASSADA INDIVIDUAL

Jokaiselle sopiva kasvohoito ihotyypistä riippumatta. Hoitoon sisältyy ihon pintapuhdistus, tehokas kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, rentouttava hieronta, ihotyypille sopiva biohajoava erikoisnaamio, sekä hoitovoiteet.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 104 euroaHYALURONIC ACID 

Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä, kosteuttava ja ihoa suojaava kasvohoito. Hoito sis. japanilaistyylisen kobido- kasvohieronnan. Aktiiviaineena hoidossa hyaluronihappo.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 120 euroaBIO CELLULAR

Anti aging kasvohoito, jossa käytetään Eco-sertifikoituja luomutuotteita. Ihosi on hoidon jälkeen selkeästi virkeämpi ja täydellisen kosteutettu. Sopii erityisesti vaativalle, kuivalle ja herkälle iholle.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 120 euroaIHONPUHDISTUS

Ihonpuhdistukseen kuuluu kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen epäpuhtauksien poisto ja ihotyypin mukainen naamio. Lisäksi kosmetologi neuvoo ihon hoidossa.

Hoitoaika 45 min, hinta 69 euroa


ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikäänkatsomatta. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. 

Hoitoaika 45 min, hinta 69 euroa


VARTALOLLE


KUORINTA

Stressiä poistava, hyväntuoksuinen vartalon kuorintahoito tekee ihosta puhtaan, pehmeän ja heleän.

Hoitoaika 40 min, hinta 45 euroa


AROMAATTINEN HIERONTA

Eteerisillä öljyillä tehtävä erikoishieronta vartalolle. Hierontatekniikassa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja kevyet sivelyt. Kosmetologi ottaa huomioon asiakkaan yleiskunnon ja kehon tarpeet ja valitsee parhaiten soveltuvan öljyn ja hierontatekniikan.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 69 euroa


KOKOVARTALOHOITO

Ylellinen vartalohoito, johon sisältyy kuorinta, rentouttava aromaattinen hieronta ja vartalon erikoisnaamio. Hieronnan jälkeen rentoudut lämpimään ja tehokkaaseen pakkaukseen kääriytyneenä. Valittavana neljä erilaista hoito-ohjelmaa RELAX -rentouttava, DETOX -hoikentava ja TONIC -kiinteyttävä ohjelma.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 94 euroa


MUUT HOIDOTJALKAHOITO

Jalkahoito aloitetaan raikastavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä. Jalkapohjista poistetaan kovettumat, leikataan kynnet ja hoidetaan kynsinauhat. Lopuksi tehdään kevyt hieronta. 

Hoitoaika 45 min, hinta 59 euroa 


TÄYDELLINEN JALKAHOITO

Jalkahoito aloitetaan raikastavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä. Jalkapohjista poistetaan kovettumat, leikataan kynnet ja hoidetaan kynsinauhat. Hoito viimeistellään kuorinnalla ja jalkaterien ja säärien hieronnalla. Sis. varpaankynsien lakkauksen.

Hoitoaika 1h 15 min, hinta 69 euroa


KÄSIHOITO

Sis. kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan ja kosteuttavan naamion sekä rentouttavan käsihieronnan. Hoito viimeistellään kauniilla kynsien lakkauksella.

Hoitoaika 1 h, hinta 59 euroa


PARAFIINIKÄSIHOITO

Sis. kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan ja rentouttavan käsihieronnan sekä hoitavan parafiininaamion käsille. Hoito viimeistellään kauniilla kynsien lakkauksella.

Hoitoaika 1h, hinta 69 euroa.


KYNSIEN GEELILAKKAUS

Geelilakkaus on luonnollinen, kevyt ja joustava käsittely, joka ei vahingoita kynsiä. Lakkaus tasoittaa kynnen pintaa, antaa kauniin kiillon ja pitää kynnenpinnan vahvana. Geelilakka levitetään tavallisen lakan tapaan, mutta kovetaan UV-valolla, jolloin ei tarvita tavallisen lakan pitkää kuivumisaikaa. Kestää noin 2-3 viikkoa.

Hoitoaika 40 - 60 min, hinta 45 euroa (ranskalainen lakkaus 49 euroa)


KARVANPOISTO VAHALLA

Sääret 29 euroa

Koko jalat 59 euroa

Bikinirajat, käsivarret ja kainalot á 29 euro

Ylähuuli 19 euroa


KARVANPOISTO SOKERILLA

Sääret 39 euroa

Koko jalat 69 euroa

Bikinit, kainalot, käsivarret á 34 euroa

Ylähuuli 19 euroa


RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Mekaaniset ripsentaivuttimet katkovat ja kuluttavat ripsiä pitkäaikaisessa käytössä. Kestotaivutus on huomattavasti turvallisempi ja hellävaraisempi keino saada kauniisti taipuvat ripset. Ripsien ja kulmien kestovärjäys viimeistelee taivutuksen.

 Hinta 84 euroa


RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

Hinta 39 euroa (sis.kulmien siistimisen). Hoidon yhteydessä 20 euroa. Erikseen ripsien kestovärjäys 25 euroa ja kulmien värjäys 25 euroa. 


MEIKKI

Hinta 64 euroa