Palvelut

(Hinnat sisältävät ALV 24 %)

KASVOILLE*


KASVOHIERONTA

Hemmotteluhieronta kasvoille, käsivarsille ja selälle. Hoidossa käytetään korkealaatuisia ja syvävaikutteisia eteerisiä öljyjä ja hoitotuotteita, jotka on valmistettu parhaista luonnon raaka-aineista.

Hoitoaika 60 min, hinta 69 euroa

KASVOHOITO

Täydellinen kasvohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja naamio, sekä tarvittaessa mekaaninen tai ultraääni-ihonpuhdistus.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 84 euroa

ERIKOISKASVOHOITO

Erikoiskasvohoidot on suunniteltu kaikkein vaativimmallekin iholle. Heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulokset ovat todella vakuuttavia.

HYALURONIC ACID Kiinteyttävä, kosteuttava ja ihoa suojaava kasvohoito. Aktiiviaineena hoidossa hyaluronihappo.

BIO CELLULAR Anti aging kasvohoito, jossa käytetään Eco-sertifikoituja luomutuotteita. Ihosi on hoidon jälkeen selkeästi virkeämpi ja täydellisen kosteutettu. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Hoitoaika 1 h 30 min, hinta 94-120 euroa

IHONPUHDISTUS

Ihonpuhdistukseen kuuluu kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen epäpuhtauksien poisto ja ihotyypin mukainen naamio. Lisäksi kosmetologi neuvoo ihon hoidossa.

Hoitoaika 1 h, hinta 69 euroa


ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikäänkatsomatta. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. 

Hoitoaika 1 h, hinta 69 euroa


*Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy selän tervetuliaishieronta, käsien ja käsivarsien hieronta.


VARTALOLLE


KUORINTA

Stressiä poistava, hyväntuoksuinen vartalon kuorintahoito tekee ihosta puhtaan, pehmeän ja heleän.

Hoitoaika 40 min, hinta 45 euroa

AROMAATTINEN HIERONTA

Eteerisillä öljyillä tehtävä erikoishieronta vartalolle. Hierontatekniikassa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja kevyet sivelyt. Kosmetologi ottaa huomioon asiakkaan yleiskunnon ja kehon tarpeet ja valitsee parhaiten soveltuvan öljyn ja hierontatekniikan.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 69 euroa


KOKOVARTALOHOITO

Ylellinen vartalohoito, johon sisältyy kuorinta, rentouttava aromaattinen hieronta ja vartalon erikoisnaamio. Hieronnan jälkeen rentoudut lämpimään ja tehokkaaseen pakkaukseen kääriytyneenä. Valittavana neljä erilaista hoito-ohjelmaa RELAX -rentouttava, DETOX -hoikentava ja TONIC -kiinteyttävä ohjelma.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 94 euroa


MUUT HOIDOT


JALKAHOITO

Jalkahoito aloitetaan raikastavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä. Jalkapohjista poistetaan kovettumat, leikataan kynnet ja hoidetaan kynsinauhat. Lopuksi jalkaterät ja sääret virkistetään kuorintavoiteella ja hierotaan kosteuttavalla hierontavoiteella. Varpaan kynnet viimeistellään kauniilla lakkauksella.

Hoitoaika 1h - 1 h 15 min, hinta 64 euroa ( ilman kynsien lakkausta 59 euroa )

KÄSIHOITO

Sis. kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan ja kosteuttavan naamion sekä rentouttavan käsihieronnan. Hoito viimeistellään kauniilla kynsien lakkauksella.

Hoitoaika 1 h, hinta 59 euroa

PARAFIINIHOITO KÄSILLE

Hoidon yhteydessä 19 euroa.

KYNSIEN GEELILAKKAUS

Geelilakkaus on luonnollinen, kevyt ja joustava käsittely, joka ei vahingoita kynsiä. Lakkaus tasoittaa kynnen pintaa, antaa kauniin kiillon ja pitää kynnenpinnan vahvana. Geelilakka levitetään tavallisen lakan tapaan, mutta kovetaan UV-valolla, jolloin ei tarvita tavallisen lakan pitkää kuivumisaikaa. Kestää noin 2-3 viikkoa.

Hoitoaika 40 - 60 min, hinta 45 euroa (ranskalainen lakkaus 49 euroa)

Lakan poisto 30 min, hinta 19 euroa

KARVANPOISTO

Sääret 29 euroa

Koko jalat 59 euroa

Bikinirajat, käsivarret ja kainalot á 29 euroa

Huulikarvat 19 euroa (hoidon yhteydessä 12 euroa)

KARVANPOISTO SOKERILLA

Sääret 34 euroa

Koko jalat 69 euroa

Bikinit,kainalot 34 euroa

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Mekaaniset ripsentaivuttimet katkovat ja kuluttavat ripsiä pitkäaikaisessa käytössä. Ripsipermanentti on huomattavasti turvallisempi ja hellävaraisempi keino saada kauniisti taipuvat ripset. Ripsien ja kulmien kestovärjäys viimeistelee permanentin.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 84 euroa

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

Hinta 34 euroa (sis.kulmien siistimisen). Hoidon yhteydessä 20 euroa. Erikseen ripsien kestovärjäys 19 euroa ja kulmien värjäys 19 euroa. 

JUHLA- / HÄÄMEIKKI

Hinta 89 euroa (sis. koemeikin)

MEIKKI

Hinta 64 euroa